HVEM ER VI HOS SALESCOMPANY?

Hos Salescompany vil vi være de bedste indenfor for salg som forgår ved Field Marketing, og samtidigt have Danmarks absolut gladeste medarbejdere/kolleger.

Til dagligt arbejder vi primært med Field marketing, som på mange måder kan defineres som "klassisk gadesalg", dog noget mere rafineret end det lyder. Det handler om at møde kunden i sin hverdag, og forstå vigtigheden af ikke at forstyrre - men at forslå.

Vi elsker vores arbejde, og ønsker et opgør med dårlig arbejdskultur i salgsbranchen. En glad sælger skaber omsætning, ikke omvendt.

Field marketing skal man ikke være alene om, og det er du bestemt ikke som sælger hos Salescompany. Ordet "Teamwork" beskriver således vores virksomhedskultur meget godt!

Vi går ikke på kompromis med vores værdier, og sælger derfor ikke hvad som helst, for hvem som helst. Det skal være produkter vi som virksomed, og som sælger, kan stå inde for.

En glad sælger kan hele tiden kan mærke sin salgsfaglige udvikling. Derfor ser vi undervisning som en nødvendig del af de første måneder på jobbet.

Hos Salescompany er ingen alene. Bogstaveligt talt på gaden, men især også i overført betydning. Stiller du spørgsmål, vil de blive besvaret. Har du brug for hjælp, så for du den!

Når størstedelen af vores vågne timer bruges på arbejde, er det så uhyre vigtigt at vi har det sjovt mens vi arbejder. Derfor møder vi hindanden med en highfive og et smil på læberne.

Vi har en ultraflad virksomhedskultur, hvor alle bidrager til at påvirke de vigtige beslutninger. Der er kort vej fra tanke til handling. Får vi en idé, så prøver vi den af.

Der skal ikke andet end en ekstrovert personalitet på gaden, og loyalitet over for din arbejdsgiver, før du virkelig kommer til at mærke en positiv effekt på din lønsedel.

Alt for mange virksomheder presser deres sælgere til det yderste, hvilket resultere i at kunden af flere årsager annullere ordren efterfølgende. Vi belønner de medarbejdere som viser den laveste annulleringsprocent.

TOP